Shahini Co. Distribution njofton të gjithë klientët e tij se së shpejti do të sjelli në tregun Shqipëtar një distribucion të ri. Ky distribucion I ri do ti sjelli tregut Shqiptar të vetmin emër I cili garanton cilësinë më të lartë në prodhimin e disqeve të gurit.
Për më shumë se 190 vite, kompania Norton me produktet e saj të gurëve smeril ka sjell për tregje të ndryshme botërore zgjidhje nga më të larmishmet për zanatçinjtë dhe fillestarët gjithashtu. Për të arritur një performance maksimale dhe produktivitet optimal të paisjeve të cilat presim, përpunojmë drurin apo për nevoja të tjera produktet duhet të ruhen dhe të përkujdesesh për to me kujdes, si dhe të përdorësh produkte smeriluese të një cilësie të lart. Nëpërmjet kompanisë Shahini Co. Distribution tashmë kjo është e mundur edhe në Shqipëri.
Shahini Co. shpk operon në tregun Shqipëtar që nga viti 1995 në sektorin e Ferramentave profesionale. Kompania zotëron një magazinë me sipërfaqe prej 2000 m2. Në dispozicionin tuaj ekziston një ekspozitë me një gamë të gjërë pajisjesh për: shtëpi, arredo, banjo, elektroshtepiake, incasso prej markave më të njohura në treg, një gamë e gjërë dorezash për dritare dhe mobilje. Ferramenta Shahini është historia e një koncepti ndërmarreje që ka qenë në gjendje që të transformojë potencialin e origjinës së saj në mjeshtëri të kualifikuar, në një realitet modern, ku teknologjinë dhe kujdesi maksimal ndaj produkteve kanë themeluar një sukses që jeton në mijëra komplekse industriale.