KUSH JEMI NEShahini Co.
Shpk operon në tregun Shqipëtar me një eksperiencë prej 20 vitesh si distributor zyrtar i markave më të njohur ndërkombëtare si: Sommer; Fime; Agb; Cisa; Stv-Tagliapietra; Welka; Securemme; Mottura; Azzi; Meuco; Combi Arialdo; Dierre; Telure Rrote; Aignep; Mapei; Apolomea; Izar; Penellifice 2000, etj.

Shahini Co. shpk ka vendosur vlera të mëdha në cilësinë e produkte që tregton. Për këtë arsye, kompania jo vetëm që vetëm shet me shumicë materiale të importuara, por i sjell tregut shqipëtar produkte të prodhura ekskluzivisht nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtarë. Që nga viti 1995, kompania ka qënë një ndër distribuorët e parë të ferramentave në Shqipëri.

Cilësia e produkteve, teknologjia  e përparuar, vëmendja maksimale ndaj impaktit mjedisor, e bëjnë Shahini shpk një kompani moderne e cila është krah për krah me konsumatorin. Arritja e emërimeve të rëndësishme dhe çertifikatat e cilësisë dëshmojnë përkushtimin e kompanisë gjatë gjithë këtyreve viteve. Studimet e kryera në nga kompanitë kryesore në proceset e prodhimit, me qëllim përmirësimin e ndikimit në mjedis janë krenaria e që  Shahini Co. shpk sjell në tregun vendas.

Shahini Co. shpk operon në tregun Shqipëtar që nga viti 1995 në sektorin e Ferramentave profesionale. Kompania zotëron një magazinë me sipërfaqe prej 2000 m2. Në dispozicionin tuaj ekziston një ekspozitë me një gamë të gjërë pajisjesh për: shtëpi, arredo, banjo, elektroshtepiake, incasso prej markave më të njohura në treg, një gamë e gjërë dorezash për dritare dhe mobilje. Ferramenta Shahini është historia e një koncepti ndërmarreje që ka qenë në gjendje që të transformojë potencialin e origjinës së saj në mjeshtëri të kualifikuar, në një realitet modern, ku teknologjinë dhe kujdesi maksimal ndaj produkteve kanë themeluar një sukses që jeton në mijëra komplekse industriale. Shahini Co. shpk vjen në tregun Shqipëtar si distibutor zyrtar i markave më të njohura ndërkombëtare, duke u sjellë bizneseve në Shqipëri , produkte me cilësi maksimale. Kompania u ofron të gjithë partnerëve të saj tregtarë një gamë të plotë të komponentëve për çdo lloj zgjidhje, gjithçka shoqërohet duke garantuar të gjithë informacionin e saktë, profesional dhe të besueshme edhe për kërkesat më të veçanta.

Kompania Shahini Co. shpk sjell ferramenta teknologjikisht të reja, duke kombinuar sigurinë dhe projektimin në një gamë të gjerë pajisjesh të përshtatshme për çdo stil. Ky është edhe objektivi i ndjekur që nga krijimi i kompanisë. Ferramenta Shahini sjell pranë tregtarëve të saj vetëm produkte inovative në drejtim të proceseve industriale. Shahini Co. shpk ka investuar gjithmonë në burime të konsiderueshme në importin e mallrave cilësorë,  dhe kjo ka i mundësuar  që të kualifikohet si një kompani teknologjikisht e përparuara në këtë fushë.

Çdo biznes mund të gjejë me shumicë materialet e mëposhtme, të çertifikuara sipas të gjitha standarteve të Bashkimit Europian:

•    Brava per dyer

•    Mentesha per dyer dhe dritare

•    Aksesore per mobilje

•    Vida te ndryshme

•    Vegla profesionale

•    Ngjitesa, bojra, abrazive

•    Kasaforta per shtepi

•    Rrota dhe karrela

•    Artikuj te ndryshem

•    Aksesore per dru

Dierre, Stv Tagliapietra Serrature, Securemme Snc, Fimet Maniglie, Ilpa Adesivi, Combi Arialdo Snc, Orbita Trading Sealant, Minutex Tellure Rota, Cisa, Apolo Mea, Di Martino Spa, Tre Emme, Gierre Scale, Viscoret Reti, Prometal, Aignep, Ecef, Prima Srl K2, Ivars Srl, Fantozzi Scale, Mottura, Inoxmare, Friulsider, Izar, Meuco, Eco Service, Fidea, Didieffe, Welka Serrature Spa, Brialma, Mapei Spa, Vola Snc, Off.Mechaniche Ani Spa, Carcano Stamperia, Errebi Spa, Marvon, Akkim Kristal, Omad, Norton – Saint Gobain, Elektroda Zagreb D.D, Azzi Fausto, Pettiti Giuseppe Snc, Utemec, Comaglio Srl, Deriblok , Alban Giacomo AGB , Frosio Bortolo, Class by Frosio Bortolo, Cartoflex , Aref Cattena, Pennellificio 2000, Hoppe Maniglie, Otlav , Unior D.o.o, 3M Srl , Castaldo Corderia , Wally , Slf Abrasivi

Galeria