Rreth Nesh


Shahini Co. Shpk operon në tregun shqiptar me një eksperiencë prej 20 vitesh si distributor zyrtar i markave më të njohur ndërkombëtare si: Sommer; Fime; Agb; Cisa; Stv-Tagliapietra; Welka; Securemme; Mottura; Azzi; Meuco; Combi Arialdo; Dierre; Telure Rrote; Aignep; Mapei; Apolomea; Izar; Penellifice 2000, etj.

Shahini Co. shpk ka vendosur vlera të mëdha në cilësinë e produkte që tregton. Për këtë arsye, kompania jo vetëm që vetëm shet me shumicë materiale të importuara, por i sjell tregut shqipëtar produkte të prodhura ekskluzivisht nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtarë. Që nga viti 1995, kompania ka qënë një ndër distributorët e parë të ferramentave në Shqipëri.

Aksesore

Aksesorë për dyer dhe dritare, druri dhe hekuri

Vegla

Vegla pune, artikuj industrial

Dekor

Kollë të ndryshme, bojë dhe ngjitësa të ndryshëm

Industri dhe Agrikulture

Artikuj industrial dhe agrikulture

T’i ofrojmë furnitorëve tanë shitje dhe shpërndarje të produkteve të tyre, marketing dhe menaxhim perfekt të produkteve nëpërmjet pikave tona të distribucionit në tërë Shqipërinë, shërbim korrekt  dhe qendrueshmëri në treg.